Kalimera Holidays

Tel: 0723 648 046 | 0727 158 942

Kalimera Holidays

Vacanta perfecta alaturi de noi.

“Omul este prin natura sa o fiinta sociala“ Aristotel

Pornind de la aceasta idee, vrem sa valorificam aceasta calitate pe care o avem chiar si in aceasta perioada a vitezei, a tehnologiei. Prin experienta vasta in domeniul turismului, avem puterea de a intelege cerintele dumneastra, de a sfatui, de a impartasi experientele noastre fiindca noi consideram relatia interumana cea mai importanta.
Prin urmare, va punem la dispozitie cele mai bune oferte incepand de la City Break-uri in cele mai moderne orase si terminand cu Croaziere de vis, la care adaugam si personalizare, fiindca noi depasim barierele prestabilite.

Bilete de avion

Pentru ca cerintele clientilor nostri sunt vaste, asiguram transportul cu avionul catre orice destinatie din lume, atat pe cursele regulate, cat si pe cursele low cost. Impreuna cu partenerii nostri, asiguram vanzarea biletelor de avion, consultanta si o calitate a serviciilor impecabila pentru un zbor lipsit de griji.

Tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti o intalnire si vom discuta despre cele mai bune posibilitati, avantaje intre alternative si, impreuna, vom gasi solutia perfecta pentru calatoria dumneavoastra.

Croaziere

Croaziere de lux in jurul lumii alaturi de noi - ne asiguram ca totul sa fie bine si sa va bucurati de un sejur exceptional.

Hoteluri

Ne asiguram ca sederea dumneavoastra depaseste si cele mai mari asteptari. Alaturi de noi, puteti fi linistit ca totul va fi perfect.